VMACS voor Voertuigen

Dashboard Mounted VMACS

Libercam heeft diverse systemen die kunnen worden ingebouwd in voertuigen. Zo hebben wij een unit met bestuurbare PTZ camera, microserver opname unit met opslagcapaciteit van 250GB en een 3G mobiel breedband internet modem (HSPA+) beschikbaar voor montage op het dashboard van een voertuig. Deze unit kan ad-hoc worden ingezet en worden aangesloten op de 12V-boordvoeding (aanstekerplug). Deze set is zeer geschikt voor surveillance voertuigen.

Roof Mounted VMACS

Tevens hebben wij een set (camera + server +modem) beschikbaar waarbij een draaibare camera wordt gemonteerd aan het dak van een voertuig (bijvoorbeeld aan de voorzijde nabij de achteruitkijkspiegel, of aan de achterzijde ter hoogte van het derde remlicht). Deze set kan eveneens worden voorzien van additionele accupacks zodat het camerasysteem blijft draaien als het voertuig is uitgeschakeld. Voor verdere autonomie kan tevens worden gekozen om een brandstofcel toe te voegen. Deze set is bij uitstek geschikt voor lokvoertuigen en ad-hoc camera toezicht op elke gewenste locatie.

Demonstratie

Libercam beschikt over een Camera Bus (mobiel kantoor) waar een dergelijke set is ingebouwd. Maak eens een afspraak om hem te komen bezichtigen. Desgewenst kunnen we de bus tevens demonstreren bij u op locatie.