Verkeer rond Droogleever Fontuynplein inzichtelijk door Libercam SACS

In het kader van de “Bereikbaarheid Regio Rotterdam”  en de werkzaamheden aan het Droogleever Fontuynplein, levert het @Xit datacenter voor een periode van drie tot vier maanden de live camera beelden van de voortgang van de werkzaamheden. Het betreft hier een proefproject van de Gemeente Rotterdam.

Op de website www.dfbereikbaar.nl, die speciaal in het leven is geroepen om het publiek te informeren over de werkzaamheden, kunnen mensen die van plan zijn om Rotterdam te bezoeken of in Rotterdam werken up-to-date informatie vinden over de voortgang van de werkzaamheden en de drukte in het verkeer op de diverse aanrijdroutes op ieder moment van de dag.

@Xit levert al bijna twee jaar de beelden van de Libercam mobiele camerasystemen die door de verkeersmarinier van de gemeente Rotterdam worden gebruikt om de verkeersdoorstroming te analyseren. In samenwerking met Connecting2day (www.connecting2day.nl) stellen wij hiermee de gemeente Rotterdam in staat om de verkeersdoorstroming van de stad inzichtelijk te maken.

Heeft u “ogen” en visie nodig op een bepaalde locatie, maar heeft u niet de mogelijkheid om traditionele CCTV toe te passen? Wellicht hebben wij de (tijdelijke) oplossing voor u.