@Xit levert ARGOS software voor scholen en bedrijven

@Xit levert sinds 2005 zelfontwikkelde camera surveillance software aan scholen en bedrijven. Het huisgemaakte software pakket ARGOS, sluit perfect aan op de mogelijkheden waarover de Libercam productrange beschikt.

‘Onze kracht is dat wij van huize uit software ontwikkelen. Daardoor kunnen wij de software aanpassen en inrichten naar de behoefte van de klant. Om ervoor te zorgen dat het beste resultaat wordt geleverd, ondersteunen wij het volledige productengamma van camerafabrikant Axis, waarvan wij sinds 2003 channel, solution en development partner zijn.’, aldus de directeur van @Xit.

Ten tijde van schrijven heeft @Xit de 30e camera en een nieuwe server geleverd aan een grote onderwijsinstelling in Nijmegen. Bij dit project zijn twee verschillende locaties in de stad voorzien met diverse typen camera’s. Van beide locaties worden de beelden op een centraal systeem ontsloten. Daardoor kunnen zowel de interne beveiliging, als de directie, als politie op afstand de camerabeelden live meekijken en camera’s besturen indien dit noodzakelijk is.